top of page
Search

RÖSTITUD ROMANESCO LILLKAPSAS RETSEPT

  • Writer: Leo
    Leo
  • Apr 21, 2021
  • 1 min read

Updated: Apr 29, 2021

VAJA LÄHEB

1 romanesco lillkapsas (nii umbes kilone)

1 spl oliiviõli

0,5 tl soola

1 spl sidrunimahla

Maitse järgi tšillihelbeid (ma pudistasin kaks kuivatatud tšillikauna)



KUIDAS TEHA?

Eelkuumuta ahi 220 kraadini ning kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.

Tükelda kapsas õisikuteks ning sega ahjuplaadil läbi õli ja soolaga.

Rösti ahjus umbes 20 minutit, kuni kapsas on sutsu pruun ja krõmpsult pehme.

Ahjust välja võttes pigista peale sidrunimahl ning maitse järgi (minu puhul ohtralt) tšillihelbeid.

Serveeri kas kohe või võta jahtunult tööle lõunaks kaasa.


BUON APPETITO!

Italian Taste in Estonia


 
 
 

Kommentare


Arhiiv

Pick up valik

2 meetri reegel

Koju toimetamine

Italian Taste in Estonia

Tallinn, Balti Jaama Turg - Tartu, Kvartal

Email: sales.ite@mail.ee

PRIVAATSUSPOLIITIKA

bottom of page