TIRAMISÚ RETSEPT
VAJA LÄHEB
450 gr värskelt pruulitud espresso
300 gr SavoIardi küpsised
100 gr tuhksuhkur
4 munakollast
3 tk munavalged
kakaopulber - pulbri jaoks.
KUIDAS TEHA?
Esimene asi, mida vajate, on espresso keetmine. Siis peate valgud peksma paksuks vahuks, lisades järk-järgult tuhksuhkrut. Eraldi kausis pekske munakollased ja pange sinna mascarpone, mille järel me ühendame munakollased väga hoolikalt valkudega, et vaht ei kukuks. Saadud koor määri suure kausi põhja. Leota oma aedvilju ettevaatlikult mõlemalt poolt kohvi, pane need ettevaatlikult kreemile, veendudes, et need jäävad terveks. Kreem peaks olema nii paks, et küpsised paneksid sellele peale ega libisenud. Seejärel tuleb protseduuri korrata. Levitage kiht kreemi ja kiht leotatud küpsiseid. Laotage peale viimane kiht kreemi ja viige protseduur lõpule, piserdades peale kakaopulbrit. Nüüd peida kauss koos sisuga vähemalt viis tundi külmkapis.
BUON APPETITO!
Italian Taste in Estonia
Comments